Umcacca

2009.10.11. 19:49

Laura nagyon szereti Ricsi bohócot. Szereti a színes bakancsos, piros orrú, fonálhajú nagyembert, aki ha beülsz az Anya autójába, hangosan énekel a rádióból. Valahogy minden csatornán az ő umcaccája szól. Hogy aszondja: umcacca, umcacca, umcacaca, hej! Laura negyedik születésnapján adta magát, hogy - köszönhetően a nagypapának - Ricsi lesz a meglepetés. Ricsi jött is. Naaagy autóval. Volt léggitár, labdazsonglőrködés, na és a híres umcacca. Laura nagyon élvezte. És ez volt a lényeg. A maszk mögötti valóság már nem rá tartozik.

Szerző: sztl

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azenablakom.blog.hu/api/trackback/id/tr641443257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RicsiBohoc 2009.10.12. 10:29:56

Ricsi Bohócnak nincs "naaagy terepjárója"! A Ford Focus, amivel érkeztem, nem nevetzhető sem nagynak, sem terepjárónak (ráadásul ez az autó nem is az enyém: csereautó, mert szervízben van a 2002-es évjáratú, 370ezer km-mel rendelkező Citroenem) ...hamár ez annyira fontos.

A maszk mögötti valóságról pedig kérdezz engem!! :)

sztl 2009.10.12. 10:48:39

@RicsiBohoc:
Köszönöm a figyelmeztetést, a terepjárót természetesen kijavítottam. Valóban nem ez volt a fontos, hanem hogy az ünnepelt ünnepelt - a többi társával együtt. Szóljon tovább az umcacca, mert azt (is) nagyon szeretjük; hallgatjuk minden nap. A maszk mögötti valóságról pedig az iménti kommented mond a legtöbbet. Bennem nincs harag.
süti beállítások módosítása